SIEKIERA

rąbnij kawę!

Jest w Indiach jeden gość, co zamiast uprawiać Kamasutrę, uprawia w ogródku Robustę. Twierdzi, że to najlepsza Robusta na świecie. Daliśmy się skusić na to zielone ziarno. Wypaliliśmy je elegancko niczym węgiel w Bieszczadzkich retortach i tak właśnie powstała SIEKIERA!

Siekiera jest inna niż pozostałe kawy. Prosta i nieźle rąbie. Jej najważniejszą cechą jest to, aby walić jak obuchem. Tutaj walory smakowe schodzą na drugi plan. Ta kawa wchodzi jak korniki w świerk i sprawia, że włosy na klacie stają dęba! Tutaj liczy się moc, metoda parzenia nie ma znaczenia. 100% zarąbistej Robusty z Indii sprawia, że czarny jak węgiel napar z tych ziaren ma ekstremalnie dużo kofeiny. Rąbnij kawę!

75
69
  • 1 paczka = 1000 g
  • kofeiny od zarąbania!
  • 100% Robusta z Indii z prowincji Kerala
  • profil: torfowy, drzewny, ciemna czekolada
  • wysokość upraw: 500 - 900 m n.p.m.
  • odmiana ziarna: cherry AA
  • metoda obróbki: myta
  • szczelna paczka ze struną

KOFEINY OD ZARĄBANIA!

Ta kawa wchodzi jak korniki w świerk i sprawia, że włosy na klacie stają dęba!

Wciąż masz pytania? Chętnie odpowiemy! Kliknij w niebieską filiżankę i napisz do nas maila.

kubek kawy monko.